Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Calcit
En verdenslærer for hele menneskeheden

Calcit er en verdenslærer for hele menneskeheden, der letter makrokosmisk opmærksomhed og påskønnelse af naturens kreative kræfter.  Læs mere
"Følg de mennesker, der søger sandheden,
flygt fra dem, der har fundet den."Václav Havel
De forskellige krystalliserede former for calcit inkluderer korn, stalaktitter tolv-facetterede krystaller og seks-facetterede krystaller, der hver har formen af en rombe.

Calcit er farveløs eller hvid og kan blive grøn, lyserød, fersken, gylden, orange, gul, rød, blå, grå eller sort, når andre forbindelser blandes med det under dannelsen. Calcit mineralet frigiver elektriske impulser, når det placeres under tryk, og er en energiforstærker.

Det siges, at det hjælper sindet og kroppen med at huske - sindet, at huske information bragt under astrale rejser og kanaliseringsoplevelser; kroppen, for at huske perfektionstilstanden under svaghed for at vende tilbage til den naturlige tilstand af fejlfrihed.

Calcit er nyttigt i multi-retningsbestemt (omni) energifordeling; det ser ud til, at energien, der er rettet indad mod mineralets centrale kræfter, adskiller og vender tilbage ved dobbelt intensitet.

Calcit frembringer en polariserende prismatisk energi, der får et spektrum af energi til at rydde og aktivere alle chakraerne. Mineralet er en fremragende sten, når man studerer kunst og videnskaber. Placering af de forskellige farver af calcit på kroppen inducerer forstærkning af ens energifelt.

Placering af calcit af den passende chakra-farve på chakraet har ikke kun ryddet og aktiveret det chakra, men giver et "fejende" resultat, der rydder de resterende centre.

Den klare calcit og gyldne calcit er fremragende energikilder til brug ved kronechakraet; den klare calcit er også blevet anvendt ved alle chakraer til at tilvejebringe forstærkning af den tilgængelige energi.

Grøn calcit er også tidligere blevet brugt til at befri kroppen fra infektioner og til at tilvejebringe en barriere for at mindske virkningen af vanskeligheder producerende mikroorganismer; Derudover er calcit tidligere blevet brugt sammen med lepidolite og kvarts til eliminering af candida.

Calcit af optisk kvalitet - har den ekstra egenskab af dobbeltbrydning. Denne sten kan også bruges til at minde en om den dobbelte betydning af ord og dermed hjælpe en i kommunikation under vanskelige samtaler. Det er et fremragende mineral til brug ved rengøring og rensning af de ydre legemer.

Vibrerer med tallet 8.
Astrologisk stjernetegn: Krebs

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om apatit.dk

apatit.dk er en informationsside hvor viden om apatit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis apatit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb apatit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at apatit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe apatit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser